Over

Mijn naam is Yussuf Abdi en ik ben de oprichter van 123zosimpel.com

Ik ben geboren onder de hete zon van Afrika. Op 2-jarige leeftijd kwamen mijn ouders en ik als asielzoekers naar Nederland. Kort daarna kregen wij de Nederlandse nationaliteit. Alhoewel de meeste van mijn jonge jaren zijn doorgebracht in Limburg, ben ik opgegroeid met een sterk internationale oriƫntatie. Mede dankzij familieleden verspreid over de hele wereld ben ik zeer vroeg in het leven in contact gekomen met verschillende culturen. Dat voedde mijn interesse voor het ontwikkelen van mijn sociale en diplomatieke vaardigheden en de bestudering van allerlei andere gedragswetenschappelijke inzichten.

Uit die interesse vloeide voort de belofte aan mijzelf om alle Ā onbenutte en onbekende mogelijkheden binnen mijn psychologische en fysiologische structuur te ontdekken. Die ontdekkingsreis bracht mij bij de methoden van concentratie en meditatie die ik via deze website met jullie deel.

De artikelen op deze website leren je in no-time tijdloze meditatietechnieken die je kunt toepassen in je dagelijks leven. Daarnaast schrijf ik ook artikelen over allerlei andere maatschappelijke onderwerpen. Die deel ik zo nu en dan ook via deze site.

Op dit moment rond ik mijn juridische master (richting strafrecht) af aan de Universiteit van Maastricht. Ik ben een ondernemer in hart en nieren en ik werk graag met mensen samen. Zie jij een mogelijkheid om met mij samen aan een project te werken? Of heb je andere vragen? Stuur dan een e-mail naar Yussuf@123zosimpel.nl en ik probeer om binnen 2-3 dagen te antwoorden!